Мистерията
Мистика, езотерика, феномени и чудеса на едно място.
Регистрирайте се! Станете част от нашето малко общество

Ако желаете да подкрепите форума можете да го направите като влезете в меню "Портал" и натиснете върху банера на БГтоп : )


Всичко свързано с необяснимите неща по света!
 
ИндексПорталКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиРегистрирайте сеВход
Статистика
Имаме 536 регистрирани потребители
Най-новият потребител е kaloqniordanov01

Нашите потребители са написали 920 мнения in 295 subjects
Latest topics
Most Viewed Topics
А ти индиго ли си ? ТЕСТ
Що за чудо беше това?!
Странно явление... Починало през 1920 момиченце още изглежда като живо
Призоваване на духове
Снимки на НЛО 1 Част
Заклинания за печелене на пари, здраве и любов
ДЕЦАТА ИНДИГО
Ванга говори за извънземните
Има ли духове - тема за размисъл
Некрономикон
Poll
Харесвате ли форума?
Да,супер е!
60%
 60% [ 6 ]
Не,не ми харесва!
0%
 0% [ 0 ]
Нов съм,не знам още :)
30%
 30% [ 3 ]
Има още какво да се желае!
10%
 10% [ 1 ]
Общо гласове : 10

Share | 
 

 Извънземни превзели орбиталните станции „Мир“ и „Салют“

Go down 
АвторСъобщение
Black_Tiger

avatar

Брой мнения : 318
Дата на регистриране : 06.09.2009
Местожителство : България

ПисанеЗаглавие: Извънземни превзели орбиталните станции „Мир“ и „Салют“   Пет Авг 06, 2010 10:59 pm

Правителствата тряб­ва да са готови за най-лошото, в слу­чай че извънземни посе­тят Земята, защото е мно­го вероятно те да са съ­щата стока като нас, смя­та водещ британски учен. Извънземните няма да са просто зелени плазмени същества, четем по страниците на в.“Галерия“.

„Представителите на ци­вилизации дори от другия край на Вселената може не само обезпокоително да приличат на хората физически, но да имат същия твърде човешки характер – със слабости като алчност, агресивност и склонност да заграбват и екс­плоатират чуждите pecvрси“, казва Саймън-Конуей Морис, професор по еволюционна палеонтология от университета в Кейм­бридж.

Експерти продължа­ват да обсъждат начини­те за откриване на живот на далечни планети, както и какво би означава­ло това за човечество. Те могат да дойдат с мир, но е също толкова вероятно и да търсят място, къде­то да „имигрират“, или да търсят неща, които са им необходими като вода, ми­нерали, горива. Търсене­то на извънземни форми на живот от НАСА е бази­рано на мантрата „След­вай водата“, тъй като тя е фактор за зараждането и развитието на живота та­къв, какъвто го познаваме. За тяхното съществуване свидетелстват доста оче­видци със специална под­готовка.

През 1994 година, до като светът гледа Све товното първенство по футбол в САЩ, двама руски космонавти се бо рят с извънземна фор ма на живот, обсебила орбиталната им станция „Мир“, където работят по ловин година.По едно време с тях започват да се случват необясними неща. Първо виждат хуманоидни същества, а после и самите те започват да се превръщат в извънземни. През някои от безкрайни­те дни в Космоса астро­навтите приемат формата на животни. По-късно, когато се прибират, един от тях признава пред прия­тели на маса, че по вре­ме на полета той и колегата му нееднократно са имали фантастични пре­живявания.

Станали ли са жертва на експеримент на друга цивилизация, или са пре­калили с водката, остава загадка. Учени обаче ко­ментират, че ако в случая се касае само за момент на умопомрачение, защо то е засегнало едновре­менно и двамата астро­навти, които на всичкото отгоре са преживели за­едно една и съща халю­цинация.

За подобни явления свидетелстват и други екипажи на космически кораби.

Известни са случаи, в които космонавтите са виждали на борда дори духовете на хора, останали на Земята. Често около тях се мяр­кали умрели техни близки, които ги предупреждава­ли за аварии.

Параспециалистите обясняват космическите видения с факта, че при нестандартни условия, каквото е състоянието на безтегловност, се отприщват способностите на чо­вешкия мозък да контак­тува с фините светове, ко­ито ни заобикалят.

Този феномен обаче не може да се изследва, за­щото астронавти се стра­хуват да говорят заради подписаните бланки за конфиденциалност, пък и да не ги помислят за луди.

Въпреки това Владимир Коваленко споделя, че в първата орбитална косми­ческа станция в света -“Салют“, той и колегите му са станали свидетели на твърде смущаващ фе­номен. В единия от илюминаторите се появил обект с формата на призма.

Той извикал на пожар колегата си Виктор Савин да донесе веднага фотоа­парат. Докато Савин тър­сил камерата, НЛО-то се взривило пред очите на Коваленко. Експлозията не била унищожителна, по-скоро приличала на стартиране на плазмен двигател. След силния блясък обектът се разполовил на две части, съеди­нени помежду си от све­тещ мост. Секунди преди да успеят да снимат, ле­тящият апарат изчезнал в пространството. По също­то време от наземния кон­трол на планетата ни било регистрирано значително радиоактивно излъчване, а отделената енергия съ­ответствала на отваря­не на миничерна дупка в пространството.

Според разпростране­на теория извънземни­те кръстосват Вселената, отваряйки именно такива пространствено-времеви проходи.

_________________________
България
Огън запален от странен мистик.В болки изгарящ но страдащ без вик.Ангел.И демон.Най-вече човек.Душа осъдена от някой друг век!
Върнете се в началото Go down
http://themystery.bulgarianforum.net
 
Извънземни превзели орбиталните станции „Мир“ и „Салют“
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Мистерията :: Феномена НЛО :: НЛО по Света-
Идете на: